18 februari a.s. Mozart concert Mijdrecht

next show  -   Chansons @Den Haag
DAYS HOURS MINUTE SECOND

MOZART | Requiem & Krönungsmesse 18 februari a.s. om 15.00 uur in de R.K. kerk te Mijdrecht

Mijn eerste kennismaking met klassieke muziek had ik in mijn studententijd. Tijdens de KMT (kennismakingstijd) in Leiden kwam ik Eva uit Wassenaar tegen. Een dame met een imposante cd collectie klassieke muziek van componisten waar ik nog nooit van had gehoord.  Het was het begin van een mooie ontdekkingstocht voor mij.

Mijn eigen cd collectie is nooit zo groot geworden als die van Eva (lang leve het digitale tijdperk), maar de allereerste klassieke cd die ik kocht heb ik nog steeds:  het Requiem van Mozart met Neville Marriner als dirigent. De betovering die ik voelde bij het luisteren van het requiem in die periode, zal ik nooit vergeten. Het was ontroerend en overweldigend tegelijkertijd. Nu, sta ik op het punt om als alt-soliste onderdeel uit te maken van dit werk. Je zult begrijpen dat ik me voel als een kind in de snoepwinkel.

Wil je bij het concert zijn? Kaartjes zijn in de regio te koop of aan de deur. Mocht je zeker willen zijn van kaartjes (het concert is bijna uitverkocht) dan kun je me ook een berichtje sturen via het formulier hieronder en dan laat ik kaartjes voor je klaarleggen.

Mozart concert | Requiem & Krönungsmesse | Schubert Symfonie nr. 8
18 februari om 15.00 uur
RK Kerk Mijdrecht, Driehuisplein 1 Mijdrecht
Prijs: € 18,-

 

De solisten zullen zijn Lieve Geuens (sopr), Diana van der Brent (alt), Marco Mandemaker (tenor) en Bert van de Wetering (bas).

Dirigent: Gert J. Hans
Regiokoor De Ronde Venen
NASKA orkest

 

 
 
previous next
X