Duo @Prinsenhof

next show  -   Jazz & More@De Waag
DAYS HOURS MINUTE SECOND

Zomerpicknick

Museumtuin | Museum Prinsenhof te Delft

Houd je van verhalen, muziek, lekker eten en gezelligheid? Kom dan genieten van een zomerse picknick in de mooie tuin van Museum Prinsenhof Delft. Zoek een plekje en laat je meevoeren door verhalen over vrouwen van toen en nu. Geniet van muziek en vergeet ondertussen niet lekker te eten en drinken. Je kunt zelf iets meebrengen of bestel een goedgevulde picknickdoos vol lekkernijen. Een heerlijke middag om te genieten!

Deelname: toegang is gratis maar aanmelden (zie onder) is verplicht en kan vanwege corona voor maximaal 2 personen, tenzij het gaat om kinderen of mensen uit eenzelfde huishouden.

Picknickdoos: Maak de zomerpicknick compleet en bestel een (vegetarische) picknickdoos samengesteld door Café Bar/Baar. Een picknickdoos is voor één persoon. In de doos vind je een zomerse sandwich, een wrap, een smoothie, een flesje water, fruit, yoghurt, een Barbaar koek, een bordje en bestek.

Voor deze goedgevulde picknickdoos brengen we € 4,00 per persoon in rekening. De picknickdoos bestel je minimaal 7 werkdagen van tevoren. Na bestelling (zie onder) ontvang je de details over de betaling. Je ontvangt de picknickdoos bij de entree van de museumtuin.

Wanneer: zondag 11 juli, 13:30 – 17:00 uur
(Om 16.30 speelt Diana samen met gitarist Paul den Bakker een mini duoconcert)

Waar: Museumtuin van Museum Prinsenhof Delft, aan het Agathaplein

 

 
 
previous next
X