Eb & Vloed @Rietveld

next show  -   Chansons @Den Haag
DAYS HOURS MINUTE SECOND

Op 26 januari 2020 Eb & Vloed tijdens het Nationaal Theaterweekend!

Diana van der Bent, Paul den Bakker en Piet van der Pas gaan doen waar ze goed in zijn. Diana zingt, Paul speelt gitaar, Piet vertelt. Na eerdere samenwerking in verschillende voorstellingen, waarbij Piet meestal de regie voerde, staan deze Delftenaren nu samen op het podium.

Zo veranderlijk als de zee is, zo veranderlijk is dit programma. Verwacht mooie, ontroerende en wonderlijke verhalen en gedichten van onder meer Annie M.G. Schmidt, Kurt Tucholsky en Hans Christian Andersen. Dit alles in samenspel met prachtige stukken uit het repertoire van onder meer Don McLean, Cole Porter, Kate Bush en Steven Sondheim.

Eb & Vloed affiche

Over het Nationaal Theaterweekend
Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost € 10 en daarnaast zijn er vele extra activiteiten gratis te bezoeken in het theater. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen. *

Rietveld Theater Delft
Rietveld 49 te Delft
Aanvang voorstelling: 15.00 uur
Tickets: € 10,-
Voor info en tickets klik hier
 

 
 
previous next
X