Mantra workshop

next show  -   Jazz & More@De Waag
DAYS HOURS MINUTE SECOND

Mantra workshop

Womanhood Studio
Schoolstraat 28 Delft
www.womanhoodstudio.nl

Datum: 10/01/2020
Tijd: 20:00 – 21:30
Tickets via: www.momoyoga.com/womanhood

Affiche met info mantra workshop Womanhood

Op 10 januari 2020 ben je van harte welkom voor een melodieuze start van het nieuwe jaar.
Diana van der Bent begeleidt vanaf 20.00 uur een mantra workshop gevolgd door een fijn samenzijn met een hapje en een drankje. We gaan graag samen met jou, zingend proosten op het nieuwe jaar!

Wat is een mantra

Een mantra is een woord of een combinatie daarvan met een mystieke inhoud. Uit het Sanskriet vertaald betekent het woord mantra: bevrijding van de geest. Het zingen van mantra’s helpt je om te ontspannen, je hart te openen en even een pauze te nemen van je gedachten. Daarnaast kan samen zingen een bevrijdende en vreugdevolle ervaring zijn; een perfecte manier om het nieuwe jaar in te luiden.

Wat te verwachten

Naast een korte stille meditatie, ademhalingsoefeningen en een korte uitleg over de mantra’s die we gaan doen, zullen we vooral samen gaan ervaren door te gaan zingen!

Maak je geen zorgen als je geen weinig ervaring hebt met het zingen van mantra’s of zingen überhaupt Iedereen kan genieten en profiteren van het zingen van mantra’s. Voel je van harte welkom om mee te doen.

Je wordt geadviseerd om comfortabele en warme kleding te dragen want tijdens de workshop zitten we op de grond of bewegen we langzaam.

Prijs: €12,50 p.p. incl. een drankje en versnapering. Boek je ticket hier.
Vrij entree voor yogis met Womanhood Unlimited abonnement. Plek reserveren is echter noodzakelijk!

Over Diana

Diana is professioneel zangeres en sinds lange tijd een enthousiast beoefenaar van yoga. Naast het geven van concerten en stem-coaching is Diana ook Body & Mind Language Coach. Haar missie is om mensen te helpen verbinding te maken met de wijsheid, de helende kracht en de expressiviteit van hun eigen stem en lichaam.

 

 

 
 
previous next
X