Tout finit@’t Huys Dever

next show  -   Jazz & More@De Waag
DAYS HOURS MINUTE SECOND

Tout finit par des chansons tijdens Delft Fringe Festival

Tout finit par des chansons, alles eindigt met een lied..

Ben je liefhebber van het Franse literaire chanson of ben je benieuwd en wil je je laten verrassen? Kom dan op zaterdag 27 oktober a.s. naar het sfeervolle ’t Huys Dever te Lisse voor een avond ‘Tout finit par des chansons’.

Tout finit par des chansons is een theatrale muziekvoorstelling van vocaliste Diana van der Bent en gitarist Paul den Bakker. In intieme setting brengen zij prachtige chansons van onder meer Brel, Brassens, Barbara, Ferré en Moustaki. Tussendoor vertelt Diana over naoorlogs Saint Germain des Prés en haar zingende poëten. Kunstenaar Ruben Maalman maakt de voorstelling compleet met projectiebeelden die je heimwee doen krijgen naar een bijzondere tijd en plek in de geschiedenis van Parijs, zelfs als je er toentertijd niet bij was..

Meer info, kijken en luisteren? Klik hier!

zaterdag 27 oktober
20.00 uur
Het Huys Dever
Kaartjes € 15,00 (cash, liefst gepast)
Reserveren verplicht via kasteeldever@gmail.com

Over Diana van der Bent
‘Alle muziek vertelt een verhaal en heeft de kracht in zich om mensen te raken, ongeacht stijl, taal of achtergrond.’

Met haar zowel licht als klassiek geschoolde stem verkent Diana graag alle uithoeken van de muziek want: ‘Hokjes? Die bestaan niet’.

Vóór Tout finit par des chansons maakte zij diverse succesvolle muzikale theatervoorstellingen in uiteenlopende muziekstijlen (jazz, theaterlied, klassiek). Ook nam zij in 2015 haar debuut cd Voice & Bass op met contrabassist Harry Emmery.  Nadat bleek dat in bijna ieder van haar projecten op de een of andere manier wel een Frans lied terug te vinden was, ontstond het idee voor Tout finit par des chansons. In gitarist Paul den Bakker vond zij een gedroomd begeleider en arrangeur.

Tout finit par des chansons ging in de zomer van 2017 succesvol in première in het Rietveld Theater te Delft. In september 2018 kwam de gelijknamige cd uit via platenlabel TRPTK. Op dit moment brengen Diana en consorten Tout finit par des chansons op de planken bij verschillende podia in Nederland.

 

 

 
 
previous next
X