Crowdfunding TOUT FINIT PAR DES CHANSONS CD geslaagd!

next show  -   Jazz & More@De Waag
DAYS HOURS MINUTE SECOND

Hoera!! Ons project is geslaagd! Met een percentage van 108% van ons doelbedrag oftewel € 3810,- hebben we onze crowdfunding campagne afgesloten. Wat zijn we blij met dit prachtige resultaat!! Ondertussen vliegt de tijd en zijn we druk bezig met de verdere uitwerking van ons cd project.

Waar zijn we op dit moment allemaal mee bezig?

Tegenprestaties
We zijn druk bezig met de beloofde tegenprestaties. We hebben inmiddels een prachtig huiskamerconcert achter de rug bij een van onze donateurs en kijken uit naar de volgende twee. Ook werkt grafische duizendpoot Ruben op dit moment aan zijn prachtige afdrukken van Ferré, Brassens en het lied La femme d’Hector.

Cd-hoesjesjacht en artwork
Samen met Ruben zijn we op jacht naar het perfecte cd-hoesje en dan met name eentje waar Ruben nog een visuele verrassing in kwijt kan, heel benieuwd waar we op uitkomen!

Optreeddata
Natuurlijk willen we zoveel mogelijk ook live onze muziekvoorstelling laten zien en horen. We zijn daarom kleine theaters en andere intieme podia aan het benaderen voor speeldata. De eerstkomende gelegenheid om onze voorstelling te zien is vrijdagavond 15 december om 20.30 uur a.s. in Studio Dudok aan de Hofweg 1a te Den Haag. Check de agenda voor meer info

Ook mooi artwork! @vroeger woonhuis van Serge Gainsbourg in Parijs

 

 

 
 
previous next
X