januari 2020

09 do
18:00
Tout finit bij Greens Den Haag, Zuid-Holland More Info
Kapelweg 18 2587BM Den Haag

9 januari 2020 | TOUT FINIT PAR DES CHANSONS bij Greens!

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT

Driegangendiner met aansluitend de theatervoorstelling Tout finit par des chansons met zangeres Diana van der Bent en gitarist Paul den Bakker.

Met dezelfde eenvoud en intimiteit waarmee indertijd de grote chanteurs en chanteuses in wording optraden in kelders en cafés; Barbara, Brel, Brassens, Moustaki, Ferré en Gainsbourg. De projectiebeelden van Ruben Maalman maken de beleving compleet en laten u heimwee krijgen naar naoorlogs Saint Germain des Prés.

Donderdag 9 januari om 18.00 uur

Greens in the Park
Kapelweg 18
2587BM Den Haag

Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

www.greensinthepark.nl

$nbsp;
10 vr
20:00
Mantra workshop Delft, Zuid-Holland More Info
Schoolstraat 28 Delft

Mantra workshop

Womanhood Studio
Schoolstraat 28 Delft
www.womanhoodstudio.nl

Datum: 10/01/2020
Tijd: 20:00 – 21:30
Tickets via: www.momoyoga.com/womanhood

Affiche met info mantra workshop Womanhood

Op 10 januari 2020 ben je van harte welkom voor een melodieuze start van het nieuwe jaar.
Diana van der Bent begeleidt vanaf 20.00 uur een mantra workshop gevolgd door een fijn samenzijn met een hapje en een drankje. We gaan graag samen met jou, zingend proosten op het nieuwe jaar!

Wat is een mantra

Een mantra is een woord of een combinatie daarvan met een mystieke inhoud. Uit het Sanskriet vertaald betekent het woord mantra: bevrijding van de geest. Het zingen van mantra’s helpt je om te ontspannen, je hart te openen en even een pauze te nemen van je gedachten. Daarnaast kan samen zingen een bevrijdende en vreugdevolle ervaring zijn; een perfecte manier om het nieuwe jaar in te luiden.

Wat te verwachten

Naast een korte stille meditatie, ademhalingsoefeningen en een korte uitleg over de mantra’s die we gaan doen, zullen we vooral samen gaan ervaren door te gaan zingen!

Maak je geen zorgen als je geen weinig ervaring hebt met het zingen van mantra’s of zingen überhaupt Iedereen kan genieten en profiteren van het zingen van mantra’s. Voel je van harte welkom om mee te doen.

Je wordt geadviseerd om comfortabele en warme kleding te dragen want tijdens de workshop zitten we op de grond of bewegen we langzaam.

Prijs: €12,50 p.p. incl. een drankje en versnapering. Boek je ticket hier.
Vrij entree voor yogis met Womanhood Unlimited abonnement. Plek reserveren is echter noodzakelijk!

Over Diana

Diana is professioneel zangeres en sinds lange tijd een enthousiast beoefenaar van yoga. Naast het geven van concerten en stem-coaching is Diana ook Body & Mind Language Coach. Haar missie is om mensen te helpen verbinding te maken met de wijsheid, de helende kracht en de expressiviteit van hun eigen stem en lichaam.

 

$nbsp;
26 zo
15:00
Eb & Vloed @Rietveld Delft, Zuid-Holland More InfoSet a reminder
Rietveld 49 2611 LH Delft

Op 26 januari 2020 Eb & Vloed tijdens het Nationaal Theaterweekend!

Diana van der Bent, Paul den Bakker en Piet van der Pas gaan doen waar ze goed in zijn. Diana zingt, Paul speelt gitaar, Piet vertelt. Na eerdere samenwerking in verschillende voorstellingen, waarbij Piet meestal de regie voerde, staan deze Delftenaren nu samen op het podium.

Zo veranderlijk als de zee is, zo veranderlijk is dit programma. Verwacht mooie, ontroerende en wonderlijke verhalen en gedichten van onder meer Annie M.G. Schmidt, Kurt Tucholsky en Hans Christian Andersen. Dit alles in samenspel met prachtige stukken uit het repertoire van onder meer Don McLean, Cole Porter, Kate Bush en Steven Sondheim.

Eb & Vloed affiche

Over het Nationaal Theaterweekend
Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost € 10 en daarnaast zijn er vele extra activiteiten gratis te bezoeken in het theater. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen. *

Rietveld Theater Delft
Rietveld 49 te Delft
Aanvang voorstelling: 15.00 uur
Tickets: € 10,-
Voor info en tickets klik hier
$nbsp;
30 do
18:00
Tout finit bij Greens Den Haag, Zuid-Holland More InfoSet a reminder
Kapelweg 18 2587BM Den Haag

Tout finit par des chansons bij Greens!

Op 30 januari kunt u bij Greens terecht voor een driegangendiner met aansluitend de theatervoorstelling Tout finit par des chansons van zangeres Diana van der Bent en gitarist Paul den Bakker.

Zij treden op met dezelfde eenvoud en intimiteit waarmee indertijd de grote chanteurs en chanteuses in wording optraden in kelders en cafés; Barbara, Brel, Brassens, Moustaki, Ferré en Gainsbourg. De projectiebeelden van Ruben Maalman maken de beleving compleet en laten u heimwee krijgen naar naoorlogs Saint Germain des Prés.

Tout finit par des chansons Affiche

Greens in the Park
Kapelweg 18 (Westbroekpark)
2587BM Den Haag
Aanvang 18.00 uur
Prijs voor theater en diner is €45,. Reserveer via e-mail

Links: Greens in the Park

 

 

$nbsp;