september 2020

11 vr
18:00
Tout finit @Greens Den Haag, Zuid-Holland More Info
Kapelweg 18 2587BM Den Haag

Vrijdag 11 september om 18.00 uur

Theaterdiner Tout finit par des chansons

Driegangendiner met aansluitend de theatervoorstelling Tout finit par des chansons met zangeres Diana van der Bent en gitarist Paul den Bakker.

Zij treden op met dezelfde eenvoud en intimiteit waarmee indertijd de grote chanteurs en chanteuses in wording optraden in kelders en cafés; Barbara, Brel, Brassens, Moustaki, Ferré en Gainsbourg. De projectiebeelden van Ruben Maalman maken de beleving compleet en laten u heimwee krijgen naar naoorlogs Saint Germain des Prés.

Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

$nbsp;
16 wo
18:30
Eb & Vloed @De Fuut Den Haag, Zuid-Holland More Info
Baden Powellweg, 2586 JK Den Haag

Diner gevolgd door de voorstelling Eb & Vloed!
Aanvang 18.30. Meer info over deze datum volgt binnenkort!

Voor meer info over Eb & Vloed klik hier.

$nbsp;
25 vr
14:00
Chansons @CulturA Nootdorp, Zuid-Holland More InfoSet a reminder
Dorpsstraat 7, 2631 CR Nootdorp

klik hier voor meer info over dit concert op de website van CulturA & Zo

Duoconcert Frans en Nederlands chanson

Zangeres Diana van der Bent en gitarist Paul den Bakker hebben zich de laatste jaren met succes bekwaamd in het vertolken van het Franse chanson. Hun programma Tout finit par des chansons wordt al enkele seizoenen met succes overal in den lande gespeeld. In 2018 namen zij hun gelijknamige cd op bij platenlabel TRPTK. Speciaal voor het concert bij CulturA & Zo hebben heeft het duo een selectie gemaakt van de mooiste chansons uit hun programma, aangevuld met nieuw repertoire, waarbij ook het Nederlandse chanson niet wordt overgeslagen. De vertolkingen hebben een geheel eigen karakter door het veelkleurige en flexibele stemgeluid van Diana van der Bent. Haar gitarist voorziet het geheel van een smaakvolle en lyrische begeleiding waarin tegelijkertijd zijn jazz-roots altijd blijven doorklinken. Verwacht prachtige chansons van onder meer Jacques Brel, Charles Aznavour, Georges Moustaki en Toon Hermans.
$nbsp;