januari 2019

12 za
13:00
Chansons@Chattelin Den Haag, Zuid-Holland More Info
Anna Paulownastraat 58 2518 BG Den Haag

Op zaterdag 12 januari a.s. zijn Diana en haar gitarist Paul den Bakker te gast bij Chattelin Audio Systems voor hun nieuwjaarsshow en spelen zij een akoestische set met chansons van het album Tout finit par des chansons.

“Wij zijn bijzonder blij dat Diana van der Bent en Paul den Bakker op ZATERDAG 12 JANUARI tijdens onze nieuwjaarsshow unplugged zullen optreden. Met prachtige liedjes van hun door TRPTK geproduceerde album ‘Tout finit par des Chansons’ Het 1e optreden is om 13.00 uur en het 2e optreden om 15.00 uur. De toegang is gratis. Kom op tijd want vol is vol!
Voor en na de optredens is het muzikaal genieten van een topset in het kader van onze Dan D’Agostino Progression Show en de magnifieke Wilson Audio Yvette. Reken op hele bijzondere tracks van live albums die wij nog niet eerder in shows hebben gedraaid!
Onze Music Bar is de plek waar de nieuwe Head-Fi kan worden bewonderd en geluisterd.
Het wordt vast en zeker gezellig en graag toasten we met je op 2019!”

$nbsp;
20 zo
15:00
Vivaldi, Handel e.a. Mijdrecht, Utrecht More InfoSet a reminder
Driehuisplein 1, 3648 CS Mijdrecht

Op 20 januari 2019 is Diana als alt-soliste te gast bij Regiokoor de Ronde Venen onder leiding van dirigent Gert Hans, wees van harte welkom. Voor meer info zie flyer!

$nbsp;
26 za
20:00
Vivaldi, Handel en meer Maarssen, Utrecht More InfoSet a reminder
Breedstraat 3, 3603 BA Maarssen

Op 26 januari¬† 2019 is Diana als alt-mezzo soliste te gast bij de koren Credo en Le Shaddai met het orkest “Naska” onder leiding van Gert J.Hans. Lieve Geuens neemt de sopraansolo’s voor haar rekening. Het concert bevat werk van onder andere Vivaldi, Haydn en Mendelssohn. Voor meer info, zie de flyer!

$nbsp;