juli 2021

10 za
19:00
Knapsack Festival Delft, Zuid-Holland More Info

Op 10 juli spelen Diana en haar gitarist Paul den Bakker een aantal miniconcerten in de binnenstad van Delft tijdens het Knapsack Festival. Voor meer info klik hier

$nbsp;
11 zo
16:30
Duo @Prinsenhof Delft, Zuid-Holland More Info
Agathaplein Delft

Zomerpicknick

Museumtuin | Museum Prinsenhof te Delft

Houd je van verhalen, muziek, lekker eten en gezelligheid? Kom dan genieten van een zomerse picknick in de mooie tuin van Museum Prinsenhof Delft. Zoek een plekje en laat je meevoeren door verhalen over vrouwen van toen en nu. Geniet van muziek en vergeet ondertussen niet lekker te eten en drinken. Je kunt zelf iets meebrengen of bestel een goedgevulde picknickdoos vol lekkernijen. Een heerlijke middag om te genieten!

Deelname: toegang is gratis maar aanmelden (zie onder) is verplicht en kan vanwege corona voor maximaal 2 personen, tenzij het gaat om kinderen of mensen uit eenzelfde huishouden.

Picknickdoos: Maak de zomerpicknick compleet en bestel een (vegetarische) picknickdoos samengesteld door Café Bar/Baar. Een picknickdoos is voor één persoon. In de doos vind je een zomerse sandwich, een wrap, een smoothie, een flesje water, fruit, yoghurt, een Barbaar koek, een bordje en bestek.

Voor deze goedgevulde picknickdoos brengen we € 4,00 per persoon in rekening. De picknickdoos bestel je minimaal 7 werkdagen van tevoren. Na bestelling (zie onder) ontvang je de details over de betaling. Je ontvangt de picknickdoos bij de entree van de museumtuin.

Wanneer: zondag 11 juli, 13:30 – 17:00 uur
(Om 16.30 speelt Diana samen met gitarist Paul den Bakker een mini duoconcert)

Waar: Museumtuin van Museum Prinsenhof Delft, aan het Agathaplein

$nbsp;
15 do
18:00
Tout finit @Greens Den Haag, Zuid-Holland More Info
Kapelweg 18 2587BM Den Haag

 

Donderdag 7 oktober om 18.00 uur (15 juli en 9 september zijn UITVERKOCHT)

Theaterdiner Tout finit par des chansons

Driegangendiner met aansluitend de theatervoorstelling Tout finit par des chansons met zangeres Diana van der Bent en gitarist Paul den Bakker.

Zij treden op met dezelfde eenvoud en intimiteit waarmee indertijd de grote chanteurs en chanteuses in wording optraden in kelders en cafés; Barbara, Brel, Brassens, Moustaki, Ferré en Gainsbourg. De projectiebeelden van Ruben Maalman maken de beleving compleet en laten u heimwee krijgen naar naoorlogs Saint Germain des Prés.

Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

 

$nbsp;