Sounds like a Jazz affair @ Smara Siddhi

next show  -   Chansons @Den Haag
DAYS HOURS MINUTE SECOND

Sounds like a JAZZ affair 2012

Kerstconcert met Sounds Like a JAZZ affair
Op 18 december 2014 geeft zangeres Diana van der Bent samen met gitarist Paul den Bakker onder de naam Sounds Like a JAZZ affair een intiem concert bij Smara Siddhi te Ouderkerk a/d IJssel. Met prachtige stukken afkomstig uit de wereldmuziek, jazz, pop en zelfs de klassieke muziek spelen zij de klanken die zo kenmerkend zijn voor deze tijd van het jaar, met momenten van blijheid en feest, maar ook van terugblikken en overpeinzen. Uiteraard mag ook het Kerstrepertoire niet ontbreken op deze avond. Wees van harte welkom!

Over Sounds like a Jazz affair
Het duo ‘Sounds Like a Jazz Affair’ is officieel ontstaan in 2012. Bij hun eerste muzikale ontmoeting blijkt dat de voorkeuren van de zangeres en gitarist perfect bij elkaar aansluiten en het duurt dan ook niet lang voordat ze besluiten zich te richten op het zo‘eigen’ mogelijk vertolken van stukken uit onder meer het jazzrepertoire.

Diana van der Bent studeerde af aan het conservatorium en heeft onlangs haar eerste CD opgenomen met de bekende contrabassist Harry Emmery, waarvan de release zal plaatsvinden in januari 2015. Haar prachtige, warme stem treft iedere noot en met haar expressie weet ze de teksten die ze zingt feilloos bij toehoorders binnen te brengen.

Paul den Bakker raakte al op jonge leeftijd betoverd door de gitaar en volgde een particuliere muziekopleiding. Naast zijn samenwerking met Diana is hij actief binnen de jazzformatie Footprints. Zijn spel wordt gekenmerkt door een prachtige ingetogen lyriek en een mooie warme klank, maar ook gepassioneerd uitpakken en flink swingen is goed aan hem besteed.

Aanvang concert: 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)
Entree: 10,-
Locatie: Smara Siddhi
Instituut voor NLP en Systemisch Werk
IJsseldijk west 15
2935 AN Ouderkerk aan den IJssel

 

 
 
previous next
X