zangles

next show  -   Chansons @Den Haag
DAYS HOURS MINUTE SECOND

Laatste update: woensdag 30 mei 2022

Zanglessen op maat

Heb je nog nooit gezongen en wil je het graag leren? Is zingen je passie en zou je graag je zangkwaliteiten (verder) willen ontwikkelen? Heb je al veel ervaring als zanger(es), maar loop je tegen bepaalde technische moeilijkheden aan? Heb je behoefte aan zangcoaching voor een auditie, optreden of ter voorbereiding van een conservatoriumopleiding? Wees van harte welkom in Diana’s thuisstudio voor professionele zanglessen op maat.

Tijdens de les kan o.m. gewerkt worden aan:

  • zangtechniek
  • interpretatie en performance
  • timing, frasering en stijlbewustheid
  • het vinden van je eigen ‘sound’

Iedereen van 18 tot 108 jaar oud is van harte welkom. Diana geeft thuis les aan zowel beginnende als gevorderde zangers en zangeressen. 

Naast de lessen in haar thuisstudio geeft Diana ook zangtechnieklessen aan de studenten van de jazz afdeling van het Conservatorium van Amsterdam.

Het repertoire mag je zelf kiezen (pop, jazz, wereldmuziek, kleinkunst, musical etc.), maar suggesties  zijn natuurlijk ook mogelijk. De zanglessen vinden plaats bij Diana thuis in Delft (8 min. lopen vanaf het centraal station) en duren 45 minuten. In overleg is het ook mogelijk om kortere of langere lessen af te spreken.

zanglessen in de thuisstudio van Diana

Praktische informatie

Tarieven privéles (45 minuten)
Van toepassing bij vaste wekelijkse of tweewekelijks lessen en vooruitbetaling per 5 of 10 lessen:
€ 37,- voor personen onder de 21 jaar (BTW-vrij)
€ 45,- voor personen vanaf 21 jaar (incl. BTW)
 
Eenmalige Proefles (45 min.)
€ 15,00 (incl. BTW)
 
Losse lessen op afspraak (45 min.)
€ 40,- voor personen onder de 21 jaar (BTW-vrij)
€ 48,- voor personen vanaf 21 jaar (incl. BTW)

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Mail mij op info[at]dianamusic.nl of gebruik onderstaand formulier, en dan bespreken we de mogelijkheden!

Contact:

Testimonials

Lydia

Na een stop in verband met langdurig verblijf in het buitenland, ben ik onlangs weer begonnen met zangles bij Diana en erg enthousiast! Toen ik 4 jaar geleden begon met zangles bij Diana had ik geen enkele muzikale achtergrond of ervaring en ik was ook absoluut geen natuurtalent (ik zong gewoon vals). Desondanks heeft Diana mij in korte tijd geleerd om op een juiste manier mijn stem te gebruiken en met expressie en gevoel (zuivere noten) te zingen. Privé les heeft als voordeel dat de lessen volledig worden aangepast op jouw behoeften en wensen, waardoor je snel veel meer vooruitgang boekt. Daarnaast zijn de lessen met Diana erg leuk en zeker ook ontspannend, aanrader!

Janita

Ik heb jaren bij Diana zangles gehad. Professionele lessen waarbij je zelf kan inbrengen waar je aan wil werken en welke muziekstijl je leuk vind. Het zijn privélessen waardoor de les precies op je eigen behoefte wordt afgestemd. Ook zeer flexibel in het afspreken van de lessen, dit was erg prettig aangezien ik onregelmatig werk. Helaas door tijdsgebrek moeten stoppen.

 

 
 
previous next
X