Zondag a.s. Sounds like a JAZZ affair in Maassluis

next show  -   Chansons @Den Haag
DAYS HOURS MINUTE SECOND

Kom zondag naar Maassluis voor een combi-concert van Sounds like a JAZZ affair (Diana van der Bent en gitarist Paul den Bakker) en het Burlesco 4 kwartet (saxofoons en percussie). Het wordt leuk!

 

 

Stichting Muziekgebouw Maassluis pakt de muzikale draad weer op!

In april  was er in het muziekgebouw aan de A. Schweitzerdreef een swingend concert te beluisteren en te beleven en daar gaan we nu op 4 november vrolijk mee verder, met de gedachte, dat  een nieuwe traditie ook levend gehouden moet worden. Toen werd er een spetterend optreden verzorgd door `The Burlesco 4` en ook nu is deze  groep enthousiaste saxofonisten weer van de partij, met een kompleet nieuw repertoire. Kom luisteren en laat U verrassen, te meer daar er een optreden is van een geweldig muzikaal duo. Zangeres Diana v.d. Bent  brengt samen met Paul den Bakker op gitaar op een geweldige manier  bekende jazz en luisterliedjes ten gehore.

Deze optredens moeten ongetwijfeld naar meer gaan smaken en dat gaat ook zeker gebeuren, want er ligt al een complete concertagenda klaar voor het komende half jaar. Na 4 november is het éérst volgende optreden op 16 december met een optreden van   Bigband The Rythm Harmonies, die een kerstspecial voor U in petto heeft. Hou de datums vrij en kom genieten in ons muziekgebouw

 Inloop: 14.00,
Aanvang: 14.30
Entree en eerste kopje koffie is Gratis
Albert Schweitzerdreef 477
3146 TA Maassluis
 

 
 
previous next
X