Diensten voor professionals

next show  -   Tout finit – Den Haag
DAYS HOURS MINUTE SECOND

Vocal maintenance

Aan de hand van een intakesessie en analyse doen we live (of online) op maat gemaakte ‘vocal workouts’ (30 tot 45 min.) in een frequentie en vorm die past binnen jouw schema.

De vocal workout is een manier om je stem (en je lichaam als instrument) in conditie te houden en neemt juist die punten mee die jij belangrijk vindt en nodig hebt om te kunnen blijven doen wat je doet zonder belemmeringen en risico op stemproblemen. Bovenal biedt de workout ruimte om je techniek op het podium te ‘vergeten’ en je te richten op jouw muzikale en vocale expressie.

Aanvullend op de sessies kun je kiezen voor jouw workout op video/audio zodat je deze tussen de sessies door begeleid kunt meedoen op tijden en plekken die voor jou uitkomen.

Dressing room preps

Na een inventarisatie van jouw specifieke behoeften ontwikkel ik voor jou een ‘prep-routine’ op maat. Ik leg deze vast in een vorm die voor jou werkt (video/audio/uitgeschreven) en die je kunt gebruiken wanneer het jou uitkomt. Een ‘prep’ kan uit de volgende onderdelen bestaan:

  • fysieke warming-up
  • vocale warming-up
  • mentale voorbereiding / focus creëren

Verschillende lengten naar gelang je mogelijkheden (10 min/15min/20min). Alternatieve silent warming-up bijgevoegd (voor noodgevallen).

Voorbereiding van opnamen, projecten en concerten

We werken binnen een vooraf afgesproken termijn en frequentie samen gericht aan de vocaal technische uitdagingen van bepaald repertoire uitgaande van de artistieke visie en  sound die jij daarbij voor ogen hebt.

Technische verdieping & verbreding

Wil je je vocale basis versterken of zijn er stemkwaliteiten die je graag (nog beter) zou willen beheersen? Denk hierbij bijvoorbeeld aan ademmanagement en dynamiek, maar ook aan uitbreiding van je mogelijkheden qua sound, dan werken wij in sessies van 45 tot 60 min. en binnen de afgesproken periode en frequentie naar jouw doel toe. 

Analyse & reflectie

In het kader van groei is het soms fijn om een extra paar ogen en oren te hebben die meekijken. Aan de hand van een door jou gekozen video van een concert, repetitie of studeersessie reflecteren we beiden op wat we zien en horen en denk ik met je mee en adviseer ik je over oplossingsrichtingen en concrete oefeningen die daarbij passen.

Stuur me een bericht

 

 
 
previous next
X