zangles

next show  -   Tout finit – Den Haag
DAYS HOURS MINUTE SECOND

Zanglessen op maat

Is zingen je passie en zou je graag je zangkwaliteiten (verder) willen ontwikkelen? Ben je net begonnen en op zoek naar een solide basis of loop je juist tegen bepaalde technische moeilijkheden aan (hoge noten, buiten adem, mijn keel gaat dicht, volume etc.)? Heb je behoefte aan zangcoaching voor een auditie, optreden of ter voorbereiding van een conservatoriumopleiding? Wees van harte welkom in Diana’s thuisstudio voor professionele zanglessen op maat.

Tijdens de les kan o.m. gewerkt worden aan:

  • zangtechniek
  • interpretatie en performance
  • timing, frasering en stijlbewustheid
  • het vinden van je eigen ‘sound’

Iedereen vanaf 16 jaar oud is van harte welkom. Diana geeft thuis les aan gemotiveerde beginners, gevorderden -en (semi)professionele zangers en zangeressen (check voor dit laatste ook mijn ‘diensten voor professionals’ page). 

“Naast de lessen die ik thuis geef, ben ik ook docent zangtechniek op de jazzafdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Dit is ontzettend leuk om te doen en houd mij scherp op het werken aan ontwikkeling en vooruitgang. Bovendien blijf ik op deze manier op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op zowel technisch als muzikaal gebied; iets wat ik graag meeneem naar mijn privéles studio.”

Bij de keuze voor repertoire vindt Diana het belangrijk je te volgen in je smaak -en voorkeuren qua stijl. Individuele zanglessen zijn maatwerk en verschillend repertoire biedt verschillende uitdagingen. Samen met haar onderzoek je welk repertoire op welk moment het beste past bij wat je wilt leren of verbeteren.

De zanglessen vinden plaats bij Diana thuis in Delft (5 minuten lopen van station Delft Campus) en duren 45 minuten. In overleg is het ook mogelijk om kortere of langere lessen af te spreken.

zanglessen in de thuisstudio van Diana

Praktische informatie

Tarieven privéles (45 minuten)
Van toepassing bij vaste wekelijkse of tweewekelijks lessen en vooruitbetaling per 5 of 10 lessen:
€ 37,- voor personen onder de 21 jaar (BTW-vrij)
€ 45,- voor personen vanaf 21 jaar (incl. BTW)
 
Eenmalige Proefles (45 min.)
€ 25,00 (incl. BTW)
 
Losse lessen op afspraak (45 min.)
€ 40,- voor personen onder de 21 jaar (BTW-vrij)
€ 48,- voor personen vanaf 21 jaar (incl. BTW)

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Mail mij op info[at]dianamusic.nl of gebruik onderstaand formulier, en dan bespreken we de mogelijkheden!

Contact:

Testimonials

Lydia

Na een stop in verband met langdurig verblijf in het buitenland, ben ik onlangs weer begonnen met zangles bij Diana en erg enthousiast! Toen ik 4 jaar geleden begon met zangles bij Diana had ik geen enkele muzikale achtergrond of ervaring en ik was ook absoluut geen natuurtalent (ik zong gewoon vals). Desondanks heeft Diana mij in korte tijd geleerd om op een juiste manier mijn stem te gebruiken en met expressie en gevoel (zuivere noten) te zingen. Privé les heeft als voordeel dat de lessen volledig worden aangepast op jouw behoeften en wensen, waardoor je snel veel meer vooruitgang boekt. Daarnaast zijn de lessen met Diana erg leuk en zeker ook ontspannend, aanrader!

Janita

Ik heb jaren bij Diana zangles gehad. Professionele lessen waarbij je zelf kan inbrengen waar je aan wil werken en welke muziekstijl je leuk vind. Het zijn privélessen waardoor de les precies op je eigen behoefte wordt afgestemd. Ook zeer flexibel in het afspreken van de lessen, dit was erg prettig aangezien ik onregelmatig werk. Helaas door tijdsgebrek moeten stoppen.

 

 
 
previous next
X