Klassiek

next show  -   Eb & Vloed – Nijverdal
DAYS HOURS MINUTE SECOND

Klassiek

Naast stukken uit met name de jazz en de wereldmuziek, zingt Diana ook klassiek repertoire. Bijvoorbeeld het bloemenduet uit de opera Lakmé van de componist Leo Delibes. Hieronder samen met Liza Vingerling (sopraan).

Naast opera brengt Diana graag liederen samen met een van haar pianisten Mariken Zandvliet of Rik Helmes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Braziliaanse en Spaanse liederen van Ernani Costa Braga, Xavier Montsalvatge en Manuel de Falla of het Engelstalige repertoire van Benjamin Britten, Samuel Barber en Roger Quilter.

Ook is zij actief in het zingen van oratorium. Op haar repertoire staan onder meer de Matthäus Passion, de Johannes Passion, het Magnificat (J.S. Bach) en de Krönungsmesse en het Requiem van Mozart. Uiteraard is het mogelijk om op verzoek nog niet ingestudeerd repertoire in te studeren en zo een optreden op maat te verzorgen zowel voor op uw (klassieke) podium als bij speciale gelegenheden zoals een trouwfeest, jubileum of uitvaartplechtigheid. Neem voor de mogelijkheden contact op via info[at]dianamusic.nl.

v.l.n.r. Diana van der Bent, alt/mezzo & Liza Vingerling, sopraan (2011)

 

 

 

 

 
 
previous next
X